måndag 10 september 2012

Helg

HEeejeehallå. Ligger just nu på en filt i gräset och pluggar/solar/skriver i bloggen. Min sista lektion var slut halv 12 och träningen blev inställd så jag baaaara chillar.

I fredags åkte hela laget iväg för att spela match mot ett lag som tydligen ska vara det bästa i vår serie, vilket jag hoppas är sant för de var väldigt bra och vi förlorade med 3-0. Efter matchen var stämningen inte på topp så vi åkte till hotellet vi bodde på och gick och la oss rätt snabbt. Dagen efter spenderade vi på stranden och på kvällen gick vi runt i en mysig liten stad precis vid vattnet. När vi var på väg tillbaka till hotellet fick jag veta att det var staden där alla scener från Lucas basketplan och Karen's cafe i One Tree Hill spelades in och att det var typ fem minuter från där vi var. HUR KUNDE JAG MISSA??? det var lite sorligt att jag inte fick se det. På söndagen spelade vi ännu en match, som vi vann med 1-0. Fick starta båda matcherna på offensiv mittfält och spelade väl heelt ok. Inte Zlatan precis men ändå inte katastrof heller. Kom tillbaka till skolan rätt sent på söndag kväll, och eftersom ledig tid här betyder att man fyller upp den med nått att göra ( = vi har aldrig ledig tid), så var vi några som åkte hem till några kompisars lägenhet en bit från campuset och hade det trevlans. Hungriga som vi var åkte vi till Waffle House och åt ett litet nattmål, kom tillbaka runt 2 och var självklart väldigt pigga när väckarklockan ringde imorse.

1 kommentar:

  1. För mig ofattbart hur man kan missa Lucas basketplan och Karen's cafe!!!! En gång till och du får åka hem! (Du är bäst!)

    SvaraRadera