torsdag 2 januari 2014

Jullov!


Det här inlägget skulle publiceras för ca tre veckor sedan, men eftersom jag är den fantastiska bloggerskan som jag är så dyker det upp nu. Bättre sent än aldrig. 

Nu sitter jag på flyget på väg hem till Sverige. Har halsfluss och tycker synd om mig själv, och sen lite om folket omkring mig också som jag sitter och andas på. Har hänt massor av saker sen sist, bland annat har vår tränare fått sparken, lär väl få en ny till i vår men de senaste veckorna har tillbringats helt utan fotboll. Under Thanksgiving stannade jag på skolan med några andra stackars elever som hade det för långt hem. Blev faktiskt riktigt lyckat, flyttade in i några killar från fotbollslagets hus tillsammans med några andra tjejer och lagade mat och bildade en liten Thanksgiving-familj. Sen har vi åkt partybuss till Raleigh också, och jag och Vilma blev kvarglömda på klubben eftersom vi missade tiden som vi skulle åka hem. Som tur var kom våra amerikanska vänner tillbaka och hämtade upp oss. Två vilsna svenskor i USA är ju aldrig en bra ide. Sen har jag varit på basketmatch på NC state University också, riktigt coolt. Campbell är ju inte en så stor skola så det var kul att se ett stort universitet och hur det är på deras matcher. Sist men absolut inte minst har det hänt en mycket skojjig grej. Har fått en alldeles egen liten bil som jag kör runt med. Har blivit min nya bästa vän, som jag redan saknar väldigt mycket. 

När det här inlägget publiceras har jag redan kommit hem, kan inte lägga upp det än. Främsta anledningen är att jag inte har någon internettuppkoppling, men även om jag hade haft det så skulle det inte vara en bra ide, vill ju inte förstöra överraskningen! Har inte berättat för varken pappa eller Oscar att jag kommer hem, så om de inte har hunnit blivit misstänksamma än efter att både jag och mamma varit nära på att försäga oss ett antal gånger, så blir det nog en kulig julöverraskning. Efter julfirande hemma bär det av till Miami med Malin och hennes Au Pair kompis Rebecca, och sedan avslutas lovet i Atlanta med Alexis. Det gäller ju att leva när man lever, eller nått. 


Mina favvisar och jag

Lite Thanksgiving dricka


Ugly sweatshirt party!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar