torsdag 17 januari 2013

Pluggpaus

Tar en liten paus i mitt pluggande! Har egentligen inte hänt något speciellt de senaste dagarna, skola 2-3 timmar om dagen och sen träning. Ganska korta träningar och bara fyra gånger i veckan, så det är rätt lugnt nu. Har dock rätt mycket att plugga, men som tur är så är det roligare än gymnasiet. Har just nu religion och biologi som favoritämnen, det trodde man inte! 

I helgen tänkte vi åka till Wilmington och hälsa på en som går i skola där, ligger precis vid stranden men tyvärr är det mycket kallare och sämre väder nu... Stannar nog där fredag-söndag, ska bli kul att testa på en liten del av collegelivet på en annan skola också!     

4 kommentarer:

 1. Om det är vid stranden kan ni ju låstas att det är 25 grader varmt, eller hur??? I kväll har vi varit på Fondeueboden med Catti, Urban, Rut och Josef. Gott och jättetrevligt och jag tror de hälsade! Jättekram från Loo!

  SvaraRadera
 2. Vad kul att hitta någon annan som också bloggar från NC :) Jag bor i Emerald Isle, inte så långt ifrån Wilmington och pluggar också på college. Ska göra en transfer till UNCW (vilken jag gissar det är du ska besöka...?) om ca ett år.

  Ha det så kul i helgen! :)

  Och ursäkta om detta blev en dubbelpost, det kom upp ett felmeddelande när jag postade den första kommentaren så jag vet inte om den kom fram eller ej ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul!! UNCW var verkligen jätte fint! Vart pluggar du nu någonstans? Hur länge har du varit i North Carolina? :)

   Radera
  2. Skolan ligger i Jacksonville, Coastal Carolina Community College. Detta är min andra termin, kom hit i juli förra året. Hur länge har du varit här? Och hur länge planerar du att stanna? :)

   Radera