fredag 30 augusti 2013

Utan mobil och menisk

Fotbollssäsongen och skolan har börjat, så nu är allt igång igen. Känns så kul att vara tillbaka på skolan igen, i nya lägenhet och allt!! Har tappat bort min mobil så kan inte ta några bilder nu, men så fort det fixat sig blir det uppdatering. Saker och ting blev ju inte riktigt som jag tänkt mig kan man ju säga, och då pratar jag inte bara om mobilen. För ca tre veckor sedan skadade jag minisken under en träning, så det blir ingen fotboll för min del på ett tag. Har just varit och opererat mig och medan nästan hela laget har dragit till Texas för att spela blir jag kvar här i NC. Som tur (?) är så är jag inte den enda skadade så jag blev inte lämnad ensam iaf! Cydney är också hemma efter att ha ramlat ner i en A-brunn en kväll när vi var ute och gick (skar upp hela benet och fick sy typ 1000 stygn). Har blivit en del tillbringande på sjukhus kan man säga. Blev alltså opererad idag, nedsövd för första gången. Hade varit skönt att få vara hemma i Sverige men jag måste ändå säga att jag är imponerad över all hjälp jag fått här och hur snabbt allt har gått. Alla sporter på skolan har sin egen sjukgymnast/läkare med sig överallt, och inte bara fotbollslagets "trainer", som de kallar det, har tagit hand om mig, utan alla har varit involverade och sett till att jag fått röntgentid och operation så fort som jag behövt. Sen har jag blivit skjutsad till läkarbesök ca en och en halv timme från skolan och fått möta kirurger som kommit till Campbell för att prata med mig och andra atleter som skadat sig. Allt känns väldigt professionellt och har gått otroligt smidigt.

Just nu ligger jag i min soffa och tittar på Disney Chanel medan ismaskinen som sjukhuset skickade med mig kyler ner mitt knä. Åt upp Alexis Ben & Jerry Velvet Cake, och tyckte lite synd om mig själv. Hon får ju vara Texas och ha kul så jag bjöd mig själv på hennes glass.

Kan avsluta med att säga att jag från och nu ska FÖRSÖKA skriva ett inlägg i veckan. Dels för att jag måste skriva ner saker och ting så att jag inte glömmer, men sen självklart också för mina tappert trogna läsare som fortsätter kolla in här varje dag. Mycket kärlet. Sist men inte minst; ta en joggingtur för mig, så är jag tillbaka på planen innan någon ens märkt att jag är borta.


1 kommentar: